Política de cookies

COOKIES AFECTADES PER LA NORMATIVA I COOKIES EXEMPTES

Segons la directiva de la UE, les galetes que requereixen el consentiment informat per part de l’usuari són les galetes d’analítica, les de publicitat i afiliació, quedant exceptuades les de caràcter tècnic i les necessàries per al funcionament de la pàgina web o la prestació de serveis expressament demandats per l’usuari.

TIPUS DE COOKIES

a) Segons l’entitat que les gestioni, hi ha Cookies pròpies (aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei Sol·licitat per l’usuari) i de tercers (( les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les galetes).
b) Segons el temps que romanen actives, hi ha les de sessió (dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web) i les persistents (en què les dades s’emmagatzemen en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta -pot anar d’uns minuts a diversos anys-) ..
c) Segons la finalitat per a la qual tracten la informació que recopilen, poden ser:
– Cookies tècniques (necessàries per a l’ús del web i la prestació de servei contractat),
– Cookies de personalització (que permeten a l’usuari accedir a el servei amb característiques predefinides, com ara l’idioma, tipus de navegador, configuració regional, etc.)
– Cookies d’anàlisi (recullen informació l’ús que es realitza del web),
– Cookies publicitàries (recullen informació sobre les preferències i eleccions personals dels usuaris),
– Cookies d’afiliats (permeten fer un seguiment de les visites procedents d’altres webs, amb les que el lloc web estableix un contracte d’afiliació).

TIPUS DE COOKIES UTILITZADES PER AQUEST LLOC WEB

NOM DESCRIPCIÓ
_ga És una cookie de Google Analytics que utilitza un identificador anònim per distingir usuaris anònims. Aquesta galeta realitza anàlisis sobre les interaccions dels usuaris, amb la finalitat d’optimitzar els serveis que s’ofereixen. Té una durada de dos anys.

_gat És una cookie de Google Analytics que s’utilitza per difenciar entre els diferents objectes de seguiment creats a la sessió. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envia les dades a Google Analytics.
_gid És una cookie de Google Analytics que s’utilitza per a distingir als usuaris. Té una durada de 24 h.

Mentre navega per la nostra web, poden emmagatzemar-se en el seu navegador les galetes de les nostres xarxes socials. A continuació, us expliquem els enllaços sobre les galetes de les xarxes socials que utilitzem en aquesta web:

• Cookies de Facebook, veure més informació a la seva política de cookies
• Cookies de Twitter, veure més informació a la seva política de cookies
• Cookies de Google+, veure més informació a la seva política de cookies
• Cookies de Linkedin, veure més informació a la seva política de cookies
• Cookies de Pinterest, veure més informació a la seva política de cookies
• Cookies de Youtube, veure més informació a la seva política de cookies

REVOCACIÓ

En tot moment podrà accedir a la configuració del seu navegador acceptant o rebutjant totes les galetes, o bé seleccionar aquelles la instal·lació admet i quins no, seguint un dels següents procediments, que depèn de el navegador que utilitzi:

Google Chrome (al Menú Eines):
Configuració> Mostra opcions avançades> Privadesa (Configuració de contingut)> Galetes:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=es

Microsoft Internet Explorer (al Menú Eines):
Opcions d’Internet> Privadesa> Avançada: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windowsinternet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox
Opcions > Privacitat > Cookies: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-webrastrear-preferencias

Safari, iPad i iPhone:
Preferencias > Privacidad: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

Opera:
Configuración > Opciones > Avanzado > Cookies: http://help.opera.com/Windows/12.00/es-ES/cookies.html

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, pel que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un altre navegador no contemplat en aquests enllaços com ara Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustos, pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment al menú de “Opcions” a la secció de “Privadesa”. (Si us plau, consulteu l’ajuda del seu navegador per a més informació).

DESACTIVACIÓ/ACTIVACIÓ i ELIMINACIÓ DE COOKIES

Per restringir o bloquejar les galetes, es fa a través de la configuració de navegador.
Si no desitja que els llocs web posin cap galeta al seu equip, pot adaptar la configuració de el navegador de manera que se li notifiqui abans que es col·loqui cap galeta. De la mateixa manera, pot adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les galetes, o únicament les galetes de tercers. També pot eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en l’equip. Recordeu que s’haurà d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzi.
Recordeu que si no desitja rebre cookies, ja no podrem garantir que el nostre lloc web funcioni com cal. Pot ser que algunes funcions de el lloc es perdin i és possible que ja no pugui veure certs llocs web. A més, rebutjar les galetes no vol dir que ja no vagi a veure anuncis publicitaris.
Simplement els anuncis no s’ajustaran als seus interessos i es repetiran amb més freqüència.
Cada navegador té un mètode diferent per adaptar la configuració. Si cal, consulteu la funció d’ajuda de el navegador per establir la configuració correcta.
Per desactivar les galetes al telèfon mòbil, consulteu el manual del dispositiu per a més informació.
Podeu obtenir més informació sobre les cookies a Internet, http://www.aboutcookies.org/.
Tenint en compte la forma en què funciona Internet i els llocs web, no sempre comptem amb informació de les galetes que col·loquen terceres parts a través del nostre lloc web. Això s’aplica especialment a casos en què la nostra pàgina web conté el que es denominen elements integrats: textos, documents, imatges o breus pel·lícules que s’emmagatzemen en una altra part, però es mostren al nostre lloc web o mitjançant el mateix.
Per tant, en cas que es trobi amb aquest tipus de galetes en aquest lloc web i no estiguin enumerades en la llista anterior, li preguem que ens ho comuniqui. O bé poseu-vos en contacte directament amb el tercer per demanar-li informació sobre les cookies que col·loca, la finalitat i la durada de la galeta, i com ha garantit la seva privacitat.

INFORMACIÓ RELACIONADA AMB EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALES (ART.13 RGPD)

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
Mateu-Balaguer Podologia S. C. P. és el responsable del tractament de dades personals que ens aporta, domiciliat a Plaça de l’Àngel nº 2 2º 2ª. 08140 Caldes de Montbui, Barcelona, NIF: J 62126776 i e-mail de contacte: jmateupodologia@gmail.com.
Si no desitja que els llocs web posin cap galeta al seu equip, pot adaptar la configuració de el navegador de manera que se li notifiqui abans que es col·loqui cap galeta. De la mateixa manera, pot adaptar la configuració de manera que el navegador rebutgi totes les galetes, o únicament les galetes de tercers. També pot eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en l’equip. Recordeu que s’haurà d’adaptar per separat la configuració de cada navegador i equip que utilitzi.

Per a què utilitzem les seves dades personals?
La informació recopilada a través de les galetes pròpies (galetes de sessió i d’entrada d’usuari) se solen utilitzar per rastrejar les accions de l’usuari a l’omplir els formularis en línia en diverses pàgines, o com cistella de la compra per fer el seguiment dels articles que l’usuari ha seleccionat al polsar un botó, o per personalitzar la interfície de l’usuari al visitar la pàgina web.
La informació recopilada a través de les galetes de tercers és la següent:
– A través de les galetes analítiques s’analitzen els seus hàbits de navegació per millorar els Serveis prestats;
– A través de les galetes comportamentals es recull informació sobre les preferències de l’usuari per gestionar els espais publicitaris de la forma més eficaç possible; i
– a través de les galetes publicitàries es mesura el rendiment dels anuncis i es proporcionen recomanacions relatives a productes basades en dades estadístiques.
Per veure exactament l’ús de les cookies vegeu el quadre sobre l’ús de les cookies en aquest web.

Quina és la base legal per al tractament de les seves dades personals?
La legitimació per al tractament de les seves dades personals ve donada per el seu consentiment, atorgat en el moment de posar-se en contacte amb nosaltres, per a la utilització de cookies analítiques, comportamentals i publicitàries; per a les galetes de sessió o personalització, la legitimació per al tractament ve donada per l’interès legítim del prestador (responsable del tractament).

A qui comuniquem les seves dades?
No se cediran ni comunicar dades a tercers, excepte per obligació legal o als tercers indicats en el cas d’ús de cookies gestionades per aquests.

Quin és el termini de conservació de les seves dades?
El termini de conservació de les dades recollides és l’indicat en el quadre sobre l’ús de les cookies en aquest web.

Quins són els seus drets?
Els drets que emparen a l’usuari són els d’accés, rectificació, supressió, portabilitat dels mateixos, retirada el consentiment (sense que això afecti la licitud del tractament atorgat prèviament a la seva retirada), oposició al tractament, limitació (en determinades circumstàncies) i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (l’Agència Espanyola de protecció de dades, www.aepd.es.