Plantilles

Una plantilla o suport plantar és un element ortèsic que es col.loca a l’interior de la sabata i que té com a funció compensar les forces reactives del terra i buscar l’estabilitat del peu.
Els suports plantars són l’eina que fa servir el podòleg per tractar les diferents patologies biomecàniques que pugui tenir el pacient tant en estàtica com en dinàmica.

En la nostra clínica estem especialitzats en la confecció de plantilles artesanals i és per això que oferim aquest ventall de productes al pacient per les seves patologies.

Qui utilitza plantilles?

Utilitzen plantilles totes aquelles persones que tinguin problemes estructurals / biomecànics a l´extremitat inferior i que això els comporti algun tipus de molèstia o patologia.
Pacients amb dismetries, problemes musculars, neurològics, congènits es poden tractar amb aquest tipus d’ortesis.

Fases del tractament

  • El tractament contempla una visita d’exploració, on es valora la necessitat de confeccionar aquests suports plantar i es realitzarà els motlles dels peus del pacient.
  • Amb aquests motlles les ortesis es fan a la mida del peu del pacient i s’entregaran en la següent visita.
  • El següent control va inclòs en el preu del tractament i serveix per valorar la funcionalitat de la plantilla i fer un seguiment del pacient i la seva patologia.